Menu

Internationale verhuisbestemmingen

Wanneer u internationaal gaat verhuizen dan zorgt Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos wordt uitgevoerd.  Ons verhuisbedrijf voert maandelijks verhuizingen uit naar verschillende internationale verhuisbestemmingen

Meer weten over internationaal verhuizen? Bel direct met één van onze internationale verhuisadviseurs +31 (0)318 – 624 555 ,of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Internationale verhuisbestemmingen

Het begon allemaal met een paard en wagen waarmee zand en grind werd vervoerd. Meer dan 120 jaar later is Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uitgegroeid tot een mondiaal verhuisbedrijf en verzorgen onze professionele verhuizers vele vlekkeloze verhuizingen naar nationale en internationale verhuisbestemmingen. De verhuizingen die wij voor onze particuliere en zakelijke klanten uitvoeren worden doordacht gepland en met zorg uitgevoerd. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de wet- en regelgeving en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen.

Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Daar hoeft u zich bij uw verhuizing naar het buitenland dus niet druk over te maken.

Offerte aanvragen

Uw verhuizing vlekkeloos uitgevoerd

Om uw verhuizing vlekkeloos uit te voeren hebben wij een professionele en gestructureerde werkwijze ontwikkeld. Ook het aantal landen waar we mensen naartoe verhuizen is uitgegroeid, getuige de opsomming hieronder. Met een mooie vloot van duurzame verhuiswagens rijden onze professionele verhuismedewerkers, maandelijks op en neer tussen Nederland en al deze bestemmingen.

Zuinig op uw spullen

Ons motto luidt ´Zuinig op de spullen van een ander´. Gezien de bestemmingen is dat ook zeker noodzakelijk. In sommige gevallen vervoeren we de spullen van onze klanten enkele duizenden kilometers. En niet alleen over brede snelwegen, maar ook over kronkelende bergweggetjes.

Professionele verhuizers en chauffeurs

Zuinig zijn we dan ook zeker op uw spullen. Getuige onze luchtgeveerde verhuiswagens, uitstekende verpakkingsmaterialen en uiterst professionele verhuizers en chauffeurs. Ze weten precies hoe uw dierbare spullen verpakt en vervoerd moeten worden.

De energie die wij daar insteken resulteert dan ook in zeer tevreden (en terugkerende) klanten. Als Erkend Verhuizer wordt Mondial Movers Waaijenberg Groep gemiddeld met een 9 beoordeeld.

Gaat u internationaal verhuizen? Bel +31 (0)318 – 624 555, en plan direct een vrijblijvende afspraak in voor een offerteopname. Of gebruik onderstaande button en vraag een vrijblijvende offerte aan. Eén van onze verhuisadviseurs neemt contact met u op om een verhuisopname in te plannen.

Offerte aanvragen

 

Verhuizen naar Scandinavië

Voor wanneer u gaat verhuizen naar Scandinavië . Hieronder vindt u een aantal Scandinavische landen waar wij onze klanten naar toe verhuizen:

Verhuizen binnen Europa

Gaat u verhuizen binnen Europa? Hieronder vindt u een overzicht van landen waar wij regelmatig verhuizingen voor onze klanten uitvoeren:

Overige internationale verhuisbestemmingen

Andere internationale verhuisbestemmingen waar de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep de inboedel van onze klanten naar toe verhuizen zijn o.a.:

Wat kost een internationale verhuizing

Wilt u weten wat een internationale verhuizing kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte of informatiepakket aan. Of bekijk ons rittenoverzicht en gebruik onderstaande button voor het aanvragen van een interessante offerte.

 

Offerte aanvragen

Ja, ik wil een informatiepakket!

Douanedepot Ede

Mondial Movers Waaijenberg Groep BV te Ede beschikt over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Movers Waaijenberg Groep bewaart uw persoonlijke goederen veilig in deze douaneloods.

Offerte aanvragen 

Inboedelopslag bij Mondial Waaijenberg Groep

Verhuist u tijdelijk naar het buitenland en heeft u opslagruimte nodig voor uw bezittingen? Dan heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep  opslagfaciliteiten waar u uw waardevolle inboedel veilig en geklimatiseerd kunt laten opslaan, tot het moment dat u deze weer nodig heeft.

Inboedelopslag: hoe het werkt

Opslag van uw inboedel vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Met behulp van een opslagregistratiesysteem zijn goederen of archieven van onze klanten snel vindbaar. Op die manier is het mogelijk om deze tussentijds uit de opslag te halen, direct op het moment dat het nodig is.

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 of gebruik onderstaande button en de verhuisadviseur plant een afspraak met u in voor een offerteopname.

Offerte aanvragen

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen