Menu

Vlekkeloos verhuizen naar Woudenberg

U wilt graag vlekkeloos verhuizen naar Woudenberg? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede is al sinds het eind van de 19e eeuw een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen.

Benieuwd naar onze aanpak voor uw verhuizing naar Woudenberg? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of stel uw vraag en gebruik één van onderstaande buttons.

Verhuizen naar Woudenberg

Ons motto is ‘Zuinig op de spullen van een ander’ en daar kunt u dan ook op bouwen. Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer. Wij verzorgen jaarlijks, met veel plezier en voldoening, vele honderden verhuizingen voor particulieren en zakelijke klanten.

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Wanneer u gaat verhuizen naar Woudenberg dan kunt u ervan op aan dat uw verhuizing professioneel en duurzaam wordt uitgevoerd. Mondial Movers Waaijenberg Groep is aangesloten bij de Erkende Verhuizers, maakt onderdeel uit van Mondial Movers en beschikt over diverse ISO-kwalificaties.

Complete inboedels verhuizen, en nog veel meer

Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep kunt u niet alleen terecht voor het verhuizen van uw complete inboedel. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het transport van grote (meubel)stukken of piano’s, alsmede voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw waardevolle inboedel!

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Wat kost uw verhuizing in, naar of vanuit Woudenberg?

Gaat u binnenkort verhuizen in, naar of vanuit Woudenberg? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze medewerkers voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak of gebruik één van onderstaande buttons. Onze verhuisadviseur komt geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een offerteopname.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.