Menu

Verhuizen naar Canada

De Rocky Mountains, de Niagara Watervallen, de CN Tower en grizzlyberen. Allemaal kenmerkende elementen van Canada en bekend over de hele wereld. Gaat u emigreren en verhuizen naar Canada? Dan helpt Mondial Movers Waaijenberg Groep u vlekkeloos verhuizen naar Canada.

Vlekkeloos verhuizen naar Canada

Als Erkend Verhuisbedrijf en met jarenlange Internationale verhuiservaring helpt Mondial Movers Waaijenberg Groep u om vlekkeloos te verhuizen naar Canada. Daarbij wordt werkelijk aan alles gedacht. Maar voordat u kunt emigreren moet er veel geregeld worden. Uitschrijven bij uw gemeente, het regelen van uw belastingen, zorgverzekering, diploma’s, beroepserkenning, pensioen, uitkering etc. Ook kunnen instanties in het buitenland om bepaalde documenten vragen. Deze documenten moet u voor uw vertrek rechtsgeldig laten maken.

Waarom Waaijenberg? Verhuizer sinds 1896, meer dan 125 jaar verhuiservaring Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in internationale verhuizingen Douanedepot, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Uw inboedel en persoonlijke bezittingen veilig en onbeschadigd verhuizen naar uw nieuwe woning in Canada

En dan nog het organiseren van het vervoer, containers en de juiste papieren die nodig zijn om uw inboedel te verhuizen. Mondial Movers Waaijenberg Groep zorgt ervoor dat uw persoonlijke bezittingen veilig, overzichtelijk en onbeschadigd verhuizen naar uw nieuwe woning in Canada. Mondial Movers Waaijenberg Groep is bekend met de wet- en regelgeving omtrent de invoerrechten en de verplichte documenten die u nodig heeft voor de verhuizing van uw bezittingen naar Canada. Wij verzorgen uw verhuizing compleet, van het inpakken, waarbij het juiste verpakkingsmateriaal wordt gebruikt, tot en met het transport en het vervoer in verzegelde containers, overzee naar uw nieuwe woning in Canada. Bij Mondial Movers Waaijenberg Groep wordt uw verhuizing overzichtelijk en betrouwbaar georganiseerd.

Jarenlange relaties met onze agenten in Canada

Duizenden Nederlanders hebben we reeds mogen verhuizen naar Canada. Hierdoor hebben we goede en jarenlange relaties met onze agenten, onder andere in Halifax, Montreal, Toronto, Calgary en Vancouver. Dus van deur tot deur kunt u op onze kwaliteit vertrouwen.

Vlekkeloos verhuizen

Met onze naam zeggen we het al: wij werken mondiaal. Concreet betekent dit voor u dat u, ook in Canada, dezelfde garanties krijgt als in Nederland. Oftewel: uw inboedel wordt in Nederland vlekkeloos ingepakt en in Canada met dezelfde zorg op uw nieuwe woonplek uitgepakt.

Klantreacties
Verhuizing van Canada naar Nederland perfect geregeld!

Als vanzelfsprekend kozen we wederom van Waaijenberg verhuizingen en hebben direct Jan benaderd om alles in gang te zetten. Ook deze verhuizing is weer perfect gegaan en de communicatie was snel en effectief. Ook erg prettig dat de meeste goederen tijdelijk in opslag kunnen blijven totdat we onze definitieve woonplek in Nederland hebben gevonden. Kortom we kunnen van Waaijenberg verhuizingen van harte aanbevelen.

Verhuizing naar Italië (fam. Van Leerdam)

De verhuizing is naar wens verlopen. Graag willen we jou en het gehele team van Waaijenberg bedanken voor de hele goede service (in speciaal de verhuizers Henk en HenkII). Groeten vanuit een zonnig Italié!!

Verhuizing Zuid-Afrika

Over de firma van Waaijenberg niets dan goeds en Jan van Santen bevelen wij van harte aan.
Het hele proces, van de offerte t/m de daadwerkelijke verhuizing en aflevering in ZA zijn wij erg te spreken…er is maar dan ook niets gebroken of beschadigt en ook het inpakken en inladen in NL verliep erg prettig (het is toch een hele stap en er lopen dan veel emoties mee).

Prijsopgave

Benieuwd naar een prijsopgave en wilt u een offerte ontvangen voor uw verhuizing naar of vanuit Canada? Bel +31 (0)318 – 624 555 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens bespreken wij uw wensen en ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Aantrekkelijke tarieven voor u

Omdat wij veel verhuizingen naar Canada verzorgen, kunnen wij kleinere zendingen gemakkelijk meenemen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Tijdelijke opslag van uw inboedel

Het kan voorkomen dat u uw meubels en inboedel (tijdelijk) moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld al wel uit uw huidige woning moet, maar nog niet direct kunt verhuizen naar uw nieuwe woonruimte. Ook dan bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep aan het goede adres. Wij beschikken over beveiligde, stofvrije en verwarmde opslagfaciliteiten in Ede. Met een totale opslagcapaciteit van ruim 12.500 m2 kunt u als particulier bij ons terecht voor tijdelijke opslag, handig wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland.

Douanedepot Ede

Sinds 1 januari 2012 beschikt Mondial Movers Waaijenberg Groep BV te Ede over een eigen douane-entrepot voor verhuisgoederen. Is de vrijstelling bij invoer nog niet gereed of moet uw inboedel vanuit een niet-EU land naar een ander niet EU-land? Mondial Movers Waaijenberg bewaart uw persoonlijke goederen veilig in onze douaneloods.

Uw eigendommen optimaal beveiligd bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Met opslag bij Mondial Movers Waaijenberg Groep bent u verzekerd dat uw eigendommen optimaal beveiligd zijn. Ze blijven daarnaast in topconditie dankzij stofvrije en verwarmde opslagfaciliteiten! Gaat u binnenkort verhuizen naar Canada of wilt u gebruik maken van onze opslagfaciliteiten? Vraag nu een offerte aan! Bel 0318 – 624 555 en informeer naar onze mogelijkheden.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.