Menu

Verhuisbedrijf Leusden

Gaat u verhuizen naar of vanuit Leusden en wilt u graag vlekkeloos verhuizen? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, de Erkende Verhuizer voor particulieren en bedrijven uit Leusden en omgeving.

Meer weten over vlekkeloos verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs. of stel uw vraag en gebruik één van onderstaande buttons.

Verhuizen naar of vanuit Leusden

Sinds 1896 is Mondial Movers Waaijenberg Groep een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Gaat u naar of vanuit Leusden verhuizen? Dan staan onze professionele verhuizers voor u klaar en kunt u zonder zorgen  verhuizen. Van Leusden tot Utrecht, WoudenbergAmersfoort én Apeldoorn met veel plezier en voldoening verhuizen wij  jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Movers Waaijenberg Groep uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Leusden professioneel en tot in de puntjes uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of gebruik onderstaande button en vraag een offerte aan.

Meer dan complete inboedel verhuizingen!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s en ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Mondial Waaijenberg Groep aan het juiste adres!

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Wat kost uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Leusden?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Leusden of bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.