Menu

Verhuizen naar Noorwegen

Het land van de fjorden en elanden lonkt voor veel Nederlanders. Bent u helemaal in de Scandinavische sferen gekomen en gaat u emigreren? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep helpt u bij een vlekkeloze verhuizing.

Gespecialiseerde Noorwegen-verhuizers

In Noorwegen gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Noorwegen uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Noorwegen

Benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing naar Noorwegen? Kom direct in contact met één van onze verhuisdaviseurs en bel +31 (0)318 – 624 555 of vraag een vrijblijvende offerte aan en gebruik onderstaande button.

Vraag een offerte aan

Persoonlijke benadering

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Laat daarom uw verhuizing naar Noorwegen over aan een gespecialiseerde partij zoals wij. Zonder zorgen en vlekkeloos verhuizen.

Vraag een offerte aan

Combinatie korting

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. Emigreren naar Noorwegen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel ons direct 0318 – 62 45 55 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en gebruik onderstaande button.

Vraag een offerte aan

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.