Menu

Verhuizen naar Noorwegen

Het land van de fjorden en elanden lonkt voor veel Nederlanders. Bent u helemaal in de Scandinavische sferen gekomen en gaat u emigreren? Mondial Waaijenberg Verhuizers helpt u bij een vlekkeloze verhuizing.

Gespecialiseerde Noorwegen-verhuizers

In Noorwegen gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wel. Maandelijks voeren wij meerdere verhuizingen naar Noorwegen uit. Met 120 jaar ervaring in verhuizingen wereldwijd komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

  • Beoordeeld met een 9
  • 120 jaar ervaring
  • Erkende Verhuizers
  • Reactie < 24 uur
  • Gespecialiseerd in Noorwegen

Persoonlijke benadering

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Laat daarom uw verhuizing naar Noorwegen over aan een gespecialiseerde partij zoals wij. Zonder zorgen en vlekkeloos verhuizen.

Combinatie korting

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden.emigreren naar Noorwegen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel ons direct 0318 – 62 45 55 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen