Menu

Verhuisbedrijf van het Jaar!

De Mondial Waaijenberg Groep is uitgeroepen tot Verhuisbedrijf van het Jaar 2007.

Bij de uitreiking van de Mondial Award door de directeur van de Zeeuwse Bibliotheek, de heer Ton Brandenbarg, werden de verraste eigenaren Jan van Santen en Victor Harsveld, geroemd om de kwaliteiten van het bedrijf en de inzet van de medewerkers.

Als motivatie voor het toekennen van de titel werd door de Jury, bestaande uit Leo van der Post van KPN en Douwe Boersma van Woonzorg Nederland, aangedragen dat het bedrijf niet alleen goede enquêteresultaten behaald heeft, maar ook blijk heeft gegeven van betrouwbaarheid en collegialiteit.

Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, stuurt ieder jaar de klanten van de deelnemende verhuisbedrijven na de verhuizing een enquêteformulier. De uitkomsten vormen de basisgegevens voor de jury.

De Mondial Waaijenberg Groep is in de verhuismarkt actief met de Erkende Verhuizers Mondial Waaijenberg Verhuizers te Ede , Mondial Waaijenberg Verhuizers te Hoogezand en Mondial Vos Verhuizingen te Groningen.

Op uitnodiging van het Verhuisbedrijf van het Jaar 2005, Mondial Vogel Verhuizingen, vond de feestelijke uitreiking plaats in de Zeeuwse Bibliotheek te Middelburg. Ruim 70 gasten waren aanwezig en waren enthousiast over de winnaar van dit jaar. Na de uitreiking zijn de gasten ontvangen op het Stadhuis van Middelburg, waar de kersverse winnaars natuurlijk uitgebreid gefeliciteerd werden door wethouder Frank Streng.

Mondial Movers is de Nederlandse aandeelhouder van de European Moving Group (EMG) EESV, een netwerk van ruim 400 verhuisbedrijven binnen Europa.

Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede is PPV-gecertificeerd als projectverhuizer. Daarnaast beschikken de bedrijven over ISO-9001 en VCA certificaten voor kwaliteit en veilig werken. Vanouds hebben de bedrijven hun specialisatie in het nationaal en internationaal verhuizen van inboedels. Wekelijks worden er overzee- verhuizingen uitgevoerd en rijden de verhuiswagen naar en vanuit Frankrijk, Scandinavië en Oost-Europa. Er werken ongeveer 60 medewerkers in het bedrijf en in 1996 kon het 100-jarig bestaan gevierd worden.

Voor inlichtingen:

Mondial Movers, Tom Stuij, Tel. 078.6990333, Fax 078.6990335