Menu

Verhuizen naar Scandinavië

Wilt u graag vlekkeloos verhuizen naar Scandinavië? Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, anno 1896, biedt hoogstaande kwaliteit en heeft veel ervaring met het verzorgen van verhuizingen naar Scandinavië.

Meer weten over vlekkeloos verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of stel uw vraag en gebruik onderstaande button.

Stel uw vraag

Vlekkeloos verhuizen naar Scandinavië

Als Erkende Verhuizer en met meer dan 120 jaar verhuiservaring is Mondial Movers Waaijenberg Groep gespecialiseerd in particulierezakelijke verhuizingen en projectverhuizingen, zowel nationaal en internationaal. Deze verhuiservaring zetten wij graag in,  zo kunt u vlekkeloos verhuizen naar Scandinavië.

Politiek gezien is Scandinavië de verzamelnaam voor Denemarken, Noorwegen en Zweden. Kies hieronder het land waar u naartoe wilt verhuizen.

Benieuwd naar de kosten van uw internationale verhuizing? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of gebruik onderstaande button en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

De Scandinavische rust tegemoet

Wie het drukke en gehaaste (stads)leven zat is, komt helemaal tot rust in één van de Scandinavische landen. In Nederland heerst een gejaagde cultuur. Alles moet snel, sneller, snelst. Tel daar de enorme bevolkingsdichtheid (445 inwoners per m²) bij op, en u begrijpt dat er van rust meestal geen sprake is.

In Scandinavië – vooral in Zweden – heerst een hele andere cultuur. De inwoners hebben niet dat gejaagde in zich. Ook de uitgestrekte natuurlandschappen dragen bij aan de overdaad aan rust. De bevolkingsdichtheid in Denemarken, Noorwegen en Zweden liggen op respectievelijk 129, 13 en 20 inwoners per m². Daardoor wordt veel natuurschoon in stand gehouden.

Mondial Movers Waaijenberg, verhuisspecialist Scandinavië

In Scandinavische landen gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Bent ú hiervan op de hoogte? De verhuismedewerkers van Mondial Movers Waaijenberg Groep wel. Maandelijks voeren wij meerdere internationale verhuizingen uit. Met ruim 120 jaar ervaring in verhuizingen, wereldwijd, komen wij niet snel voor verrassingen te staan.

 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring
 • Erkende Verhuizers
 • Reactie < 24 uur
 • Gespecialiseerd in verhuizingen naar Scandinavische landen

Laat daarom uw verhuizing naar één van deze Europese landen over aan de professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep.

Offerte aanvragen

Ja, ik wil een informatiepakket!

Betaalbaar verhuizen van of naar Scandinavië nu direct regelen?

Dat kan! Het verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep weten precies wat hen te wachten staat bij een verhuizing naar Scandinavië. Wij rijden meerdere keren per maand op en neer naar Denemarken, Noorwegen en Zweden. Daardoor is gecombineerd vervoer mogelijk, dat scheelt aanzienlijk in uw verhuiskosten.

Uw verhuizing is vlekkeloos geregeld en blijft betaalbaar, wel zo plezierig!

Bel ons direct 0318 – 62 45 55 of vraag direct een vrijblijvende offerte of informatiepakket aan!

Emigreren naar Scandinavië? Goede voorbereiding, vlekkeloze verhuizing.

Om de verhuizing naar uw nieuwe woning in één van de Scandinavische landen goed voor te bereiden hebben wij een handige verhuischecklist samengesteld. Zo wordt er niks vergeten en is aan alles gedacht om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen. Het is wel zo plezierig dat uw waardevolle bezittingen en inboedel veilig en heel aankomen bij uw nieuwe woning.

Verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep maakt gebruik van speciale verhuisdozen, verpakkingsmaterialen, schilderijdozen en matrashoezen, zo is uw boedel optimaal beschermd. Ook aan de beveiliging van uw huisraad is gedacht, containers en vrachtwagens zijn vergrendeld tijdens transport.

Hieronder vindt u enkele verhuistips om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

 1. Maak een overzichtelijke planning.
 2. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van tevoren met pakken.
 3. Pak elke dag een paar dozen in.
 4. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
 5. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
 6. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
 7. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
 8. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
 9. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
 10. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Inboedelopslag bij Mondial Waaijenberg

Verhuist u, bijvoorbeeld als expat, tijdelijk naar een land in Scandinavië? Dan heeft de Mondial Waaijenberg Groep beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar tegen aantrekkelijke tarieven. Bij Mondial Waaijenberg bent u verzekerd dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen. Ze blijven in topconditie en zijn bij ons goed beveiligd. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Offerte aanvragen

European Moving Group

De kennis en ervaring en ons lidmaatschap van de European Moving Group (EMG) betekenen concreet voor u dat wij een overzichtelijke planning maken en weten hoe uw inboedel naar een ander land (of zelfs een ander continent) verplaatst moet worden. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Mondial Mover Waaijenberg Groep heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane en het goed verpakken van uw goederen voor weg- of zeetransport. Daar hoeft u zich bij uw verhuizing naar het buitenland dus niet druk over te maken.

Erkende Verhuizers en FEDEMAC certificaat 2017

Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.

Download het FEDEMAC jaarcertificaat 2017

Benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. U kunt ook direct bellen naar 0318 – 624 555.

Offerte aanvragen


Ja, ik wil een informatiepakket!

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen