Menu

Verhuizen naar Bunnik

Gaat u binnenkort verhuizen naar Bunnik en wilt u vlekkeloos verhuizen? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers BV heeft meer dan 125 jaar verhuiservaring, professionele verhuismedewerkers en gebruikt de juiste beschermende verpakkingsmaterialen, matrashoezen, garderobedozen e.d..  Mondial Waaijenberg Verhuizingen zorgt voor een optimale bescherming van uw waardevolle inboedel. Er wordt gebruik gemaakt van luchtgeveerde meubelwagens, zo bent u er gegarandeerd zeker van dat uw waardevolle bezittingen volledig intact aankomen bij uw nieuwe woonadres.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar Bunnik

Gaat u verhuizen naar Bunnik  of naar één van plaatsen in de buurt van Bunnik, Odijk, Zeist of Driebergen? Erkende Verhuizer Mondial Waaijenberg Verhuizers staat graag voor u klaar om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft een landelijke dekking en verzorgt daarnaast ook internationale verhuizingen binnen de EU en wereldwijd. Met veel plezier en voldoening verzorgen wij jaarlijks honderden verhuizingen voor zowel particulieren, alsook  bedrijvenzorg- en overheidsinstellingen.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Wat doet een verhuisbedrijf?

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Adreswijzigingen, uw nieuwe huis in orde maken etc. etc. Een heel karwei, zo weten wij uit ervaring. Wat doet een verhuisbedrijf? Wij nemen graag de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Inpakken inboedel

De professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgen het inpakken inboedel en verpakken uw inboedel op de juiste manier, grote meubels worden gedemonteerd. Wij maken gebruik van luchtgeveerde meubelwagens, zo kunt u ervan op aan dat uw waardevolle spullen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woonruimte. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u, uiteraard met de juiste zorg.

Transport van grote meubelstukken!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote meubelstukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Zuinig op de spullen van een ander

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Bunnik professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Emigreren en internationaal verhuizen Bunnik

Gaat u emigreren en internationaal verhuizen Bunnik, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Bunnik. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook aan het juiste adres.

Verhuizen naar of vanuit Bunnik? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing naar of vanuit Bunnik vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan?

Ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek! Gaat u verhuizen dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Bunnik. Maak gebruik van onze beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Wat kost uw verhuizing in, naar of vanuit Bunnik?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing in, naar of vanuit Bunnik. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer weten over de aanpak van Mondial Waaijenberg Verhuizers? Bekijk onze referenties

Downloads

Brochure Vlekkeloos verhuizen
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen

Mondial Waaijenberg Verhuizers = vlekkeloos verhuizen naar Bunnik