Menu

Verhuizen naar Driebergen

Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers BV een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Gaat u verhuizen naar Driebergen en bent u op zoek naar een Erkende Verhuizer? Dan bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar  Driebergen

Van Rotterdam tot Utrecht, Amersfoortén Apeldoorn, met onze landelijke dekking verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijvenzorg- en overheidsinstellingen. Gaat u verhuizen naar Driebergen, Zeist of naar één van de andere plaatsen in de omgeving van Driebergen, zoals Doorn, Maarsbergen of Leusden? De professionele verhuizers van verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg staan voor u klaar.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Wat doet een verhuisbedrijf?

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Adreswijzigingen, de nieuwe woonruimte in orde maken etc. etc. Een hele klus, zo weten wij uit ervaring. Wat doet een verhuisbedrijf? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizingen neemt de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Inpakken inboedel

De deskundige verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers verzorgen het inpakken van de inboedel en zij verpakken uw waardevolle spullen op de juiste manier. Grote meubels worden gedemonteerd en voorzien van bescherming. Verder maken wij gebruik van luchtgeveerde meubelwagens, zo kunt u ervan op aan dat uw waardevolle spullen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woonruimte. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u, uiteraard met de juiste zorg.

Offerte aanvragen

Transport van grote meubelstukken!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote meubelstukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Zuinig op de spullen van een ander

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Driebergen  professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Emigreren en internationaal verhuizen vanuit Driebergen

Gaat u emigreren en internationaal verhuizen vanuit Driebergen, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Driebergen. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationale verhuizing bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar of vanuit Driebergen? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing naar of vanuit Driebergen vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Driebergen?

Ook voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek! Gaat u verhuizen dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Driebergen.  Maak gebruik van onze klasse 3 beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Wat kost uw verhuizing in, naar of vanuit Driebergen?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing in, naar of vanuit Driebergen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer weten over de aanpak van Mondial Waaijenberg Verhuizers? Bekijk onze referenties

Downloads

Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen