Menu

Verhuizen naar Gelderse Stadstuin in Ede

Op een wel heel bijzondere plek in het World Food Center, worden de nieuwe woonwijken Gelderse Stadstuin en de Veluwse Proeftuin gerealiseerd. Gaat u verhuizen naar Gelderse Stadstuin in Ede? Erkende en duurzame verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede biedt uitkomst.

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Informatiepakket aanvragen

Verhuizen naar Gelderse Stadstuin

U gaat verhuizen naar Gelderse Stadstuin, de duurzame woonwijk tussen het World Food Center en het Sysseltse Bos. De wijk waar biodiversiteit wordt versterkt door beplanting, sedumdaken, nestkasten en waar u aan de rand van de rijke Veluwse natuur woont. Duurzaam verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep uit Ede is Erkende Verhuizer, wij adviseren u graag over de aanpak van uw duurzame verhuizing, zodat u vlekkeloos kunt verhuizen naar Gelderse Stadstuin in Ede.

Offerte aanvragen

Duurzaam Verhuizen naar Gelderse Stadstuin

U wilt graag vlekkeloos en duurzaam verhuizen naar Gelderse Stadstuin. Dat begrijpen wij bij Mondial Movers Waaijenberg Groep. Naast Erkende Verhuizer zijn wij ook een duurzaam verhuisbedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame verpakkingsmiddelen en voor het vervoer van uw kostbare bezittingen maken wij gebruik van milieuvriendelijke meubelwagens. Onze opslagfaciliteiten zijn voorzien van ledverlichting en wij maken gebruik van duurzame energie, opgewekt door 860 zonnepanelen op het dak van ons pand in Ede.

Bekijk de video en krijg een indruk:

Offerte aanvragen

Erkende Verhuizer, betrouwbaar verhuisbedrijf

Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer, voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbaar verhuisbedrijf. Wij zijn verhuizer sinds 1896 en hebben meer dan 120 jaar verhuiservaring. Wij nemen de zorgen van uw verhuizing uit handen en onze verhuizers zetten hun kennis over verhuizen graag voor u in. Enkele voordelen op een rijtje:

 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring
 • Erkende Verhuizers
 • Reactie < 24 uur
 • Gespecialiseerd in verhuizingen en beveiligde opslag

Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen naar Gelderse Stadstuin, onze aanpak

Om u vlekkeloos te verhuizen naar Gelderse Stadstuin wordt uw verhuizing projectmatig aangepakt. Onze professionele verhuizers laten niets aan het toeval over, wel zo plezierig. Meer over onze aanpak:

Voorafgaand aan de offerte:

 • De verhuisadviseur brengt een bezoek aan uw woning
 • Uw persoonlijke wensen en mogelijkheden, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels e.d., met u doorgenomen.
 • De verhuisadviseur taxeert de aard en het volume van uw complete inboedel.

Op basis hiervan ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte, zodat u een keuze kunt maken.

Voorafgaand aan uw verhuizing:

 • Uw inboedel wordt zorgvuldig en met het juiste materialen ingepakt, waaronder stevige verhuisdozen, matrashoezen ed. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken.
 • Grote meubels worden gemonteerd
 • Indien nodig, dan is het mogelijk om uw inboedel tijdelijk of voor een langere periode op te laan in onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten [12.000m2] in Ede (GLD).

Tijdens de verhuizing:

 • Inzet van duurzame, luchtgeveerde meubelwagens. Zo bent u er zeker van dat uw waardevolle bezittingen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woning.
 • Het uitpakken van uw inboedel op uw nieuwe woonadres
 • Het monteren meubels

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs, of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Wat kost verhuizen naar Gelderse Stadstuin

De verhuisadviseurs van Mondial Movers Waaijenberg Groep geven u graag, in een persoonlijk gesprek, antwoord op de vraag: Wat kost verhuizen naar De Gelderse Stadstuin? Bel +31 (0)318 – 624 555 en plan direct een afspraak in of gebruik onderstaande button en er wordt contact met u opgenomen om een verhuisopname in te plannen. Op basis van deze opname ontvangt u een overzichtelijke offerte, afgestemd op uw verhuiswensen.

Offerte aanvragen

Beveiligde en geklimatiseerde opslag van uw inboedel

voor uw waardevolle inboedel? Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voor u beschikbaar [12.000m2]. Ook hebben wij het juiste verpakkingsmateriaal en dozen voor u beschikbaar en voor het transport van uw kostbare huisraad gebruiken wij duurzame, luchtgeveerde meubelwagens. Zo blijven uw bezittingen in topconditie.

Meer weten of een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Mondial Movers Waaijenberg Groep; vlekkeloos en duurzaam verhuizen naar Gelderse Stadstuin

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.