Menu

Verhuizen naar Soest

Gaat u verhuizen naar Soest en bent u op zoek naar een Erkende Verhuizer? Mondial Waaijenberg Verhuizers BV is sinds 1896 een begrip wanneer het gaat om vlekkeloos verhuizen. Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV zijn wij zuinig op uw spullen en ook voor opslag bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuizen naar Soest

Gaat u verhuizen naar Soest of naar een van plaatsen in de buurt van Soest, Drieberen, Leusden, Zeist of Maarsbergen?? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft een landelijke dekking en wij verhuizen met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijvenzorg-, onderwijs en overheidsinstellingen. Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg staat ook graag voor u klaar.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Wat doet een verhuisbedrijf?

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Klussen en de nieuwe woning in orde maken, adreswijzigingen etc. etc. Een hele klus, zo weten wij uit ervaring. Wat doet een verhuisbedrijf? Wij van Mondial Waaijenberg Verhuizers BV nemen de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Inpakken inboedel

De vakkundige verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers BV verzorgen het inpakken van uw waardevolle inboedel. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de juiste verpakkingsmaterialen en grote meubels worden gedemonteerd en van bescherming voorzien. Om ervoor te zorgen dat uw waardevolle spullen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woonruimte worden er luchtgeveerde meubelwagens ingezet voor het transport. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u, uiteraard met de juiste zorg.

Transport van grote meubelstukken!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor het transport van grote meubelstukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Zuinig op de spullen van een ander

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Soest professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Emigreren en internationaal verhuizen

Gaat u emigreren en internationaal verhuizen vanuit Soest, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Soest. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook aan het juiste adres.

Verhuizen naar of vanuit Soest? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing naar of vanuit Soest vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Soest?

Voor de (tijdelijke) beveiligde opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek! Gaat u verhuizen, dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Soest.  Maak gebruik van onze klasse 3 beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Wij leveren u het juiste verpakkingsmateriaal aan  en het transport van uw waardevolle huisraad naar de opslagloodsen wordt op professionele wijze uitgevoerd.

Wat kost uw verhuizing in, naar of vanuit Soest?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing in, naar of vanuit Soest. U kunt ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer weten over de aanpak van Mondial Waaijenberg Verhuizers? Bekijk onze referenties.

Downloads

Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen