Menu

Verhuizen van predikanten en (religieus) erfgoed

Mondial Movers Waaijenberg Groep is gespecialiseerd in het verhuizen van predikanten en (religieus) erfgoed. Bent u predikant? Dan verhuist u vaker dan een gemiddelde particulier, hoe fijn is wanneer u weet dat u uw verhuizing kunt uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf dat handelt naar christelijke normen en waarden en deze belangrijk vindt. Mondial Movers Waaijenberg Groep is Erkende Verhuizer , ISO gecertificeerd en aangesloten bij Mondial Movers. Onze ervaren verhuizers begeleiden u graag en leveren hoogstaande service en kwaliteit zodat u zonder zorgen kunt verhuizen.

Offerte aanvragen

Verhuizen van predikanten en (religieus) erfgoed

Voor het verhuizen van predikanten en (religieus) erfgoed heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep het juiste verpakkingsmateriaal, duurzame luchtgeveerde meubelwagens en meer dan 120 jaar verhuiservaring beschikbaar voor u. Wij verhuizen zowel nationaal als internationaal.

Wilt u tijdelijk of voor langere periode uw inboedel veilig opslaan? Geen probleem, met ruim 12.000m3 klasse 3, geklimatiseerde opslagfaciliteiten is er altijd ruimte voor u beschikbaar. Ook bedrijven, onderwijsinstellingen, winkels en musea maken regelmatig gebruik van onze opslagloodsen, o.a. voor archiefopslag en opslag van meubels en inventaris. 

Offerte aanvragen

Uw verhuizing onze aanpak

U bent predikant en u gaat met uw gezin verhuizen. Om uw inboedel, theologische boeken en andere waardevolle zaken professioneel te verhuizen hanteert Mondial Movers Waaijenberg Groep de volgende aanpak:

 • Uw inboedel wordt zorgvuldig ingepakt 
  De deskundige verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep verpakken uw inboedel met de juiste materialen, waaronder stevige verhuisdozen, beschermende matrashoezen, schilderijdozen en garderobedozen.  U kunt ervoor kiezen om zelf uw inboedel in te pakken.

 • Demonteren en monteren van grote meubelstukken
  Grote meubelstukken kunt u desgewenst door onze verhuismedewerkers laten demonteren en in de nieuwe woning laten monteren.

 • Inzet van luchtgeveerde meubelwagens
  Uw waardevolle bezittingen komen in perfecte staat aan bij uw nieuwe woning.

 • Uitpakken van uw inboedel
  Op uw nieuwe adres dragen onze professionele verhuizers zorg voor het uitpakken van uw waardevolle bezittingen. U kunt ervoor kiezen om zelf uw inboedel uit te pakken.

 • Klasse 3 beveiligde opslag
  Wanneer u tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte nodig heeft. Ruim 12.000m2, klasse 3 beveiligde opslagfaciliteiten.

Offerte aanvragen

Verhuistips

In voorbereiding op uw verhuizing komen deze handige verhuistips zeker van pas:

 1. Begin ruim van te voren met inpakken, zo houdt u uw verhuizing overzichtelijk.
 2. Pak elke dag een paar dozen in.
 3. Nummer iedere doos en schrijf op naar welke kamer deze gebracht moet worden.
 4. Maak per kamer een lijst, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
 5. Laat ruimte over op de lijst, zodat u voor bijzonderheden kunt vermelden.
 6. Zijn er spullen die u regelmatig gebruikt? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
 7. Meten is weten, controleer of grote spullen door de deur passen.
 8. Heeft u de trommel van de wasmachine vastgezet?
 9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Wat kost de verhuizing van een predikant?

Vaak wordt er een verhuisofferte aangevraagd door de kerkenraad, college van kerkrentmeesters of een speciaal ingestelde verhuiscommissie. Wat kost de verhuizing van een predikant? Dat is van verschillende factoren afhankelijk. Om een goede kostenindicatie te maken komt de verhuisadviseur van Mondial Movers Waaijenberg graag op bezoek voor een vrijblijvende verhuisopname. Tijdens deze opname worden alle wensen doorgenomen, daarna ontvangt u een overzichtelijke offerte.