Menu

verhuizen in Harskamp en omstreken

Verhuizen in de omgeving van Harskamp? Mondial Waaijenberg Verhuizingen voor uw vlekkeloze verhuizing

Gaat u binnenkort van, naar of vanuit Harskamp verhuizen? Dat komt goed uit!

Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers BV een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Van Rotterdam tot Utrecht, Woudenberg, Amersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen.

Offerte aanvragen

Wat doet een verhuisbedrijf, zoals Mondial Waaijenberg voor u?

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Adreswijzigingen, de nieuwe woonruimte in orde maken etc. etc. Een hele klus, zo weten wij uit ervaring, daarom nemen wij graag de zorgen van uw verhuizing uit handen. De professionele verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers verpakken uw inboedel op de juiste wijze, grote meubels worden gedemonteerd. Wij maken gebruik van luchtgeveerde meubelwagens, zo kunt u ervan op aan dat uw waardevolle spullen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woonruimte. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u, uiteraard met de juiste zorg.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Harskamp professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Offerte aanvragen

Ook voor uw internationale verhuizing van of naar Harskamp is Mondial Waaijenberg uw verhuisbedrijf

Gaat u emigreren, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Harskamp. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Waaijenberg Verhuizers BV ook aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Meer dan complete inboedel verhuizingen!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s, Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Harskamp?

Ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek! Gaat u verhuizen, maar kunt u uw nieuwe woonruimte nog niet betrekken? Dan is het goed om te weten dat Mondial Waaijenberg Verhuizers BV altijd ruimte heeft om uw inboedel veilig op te slaan. Maak gebruik van onze beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Offerte aanvragen

Wat kost uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Harskamp?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Harskamp of bel 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Meer weten over de aanpak van Mondial Waaijenberg Verhuizers? Bekijk onze referenties.

Download
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen