Menu

verhuizen in Harskamp en omstreken

Verhuizen in de omgeving van Harskamp? Mondial Waaijenberg Verhuizingen voor uw vlekkeloze verhuizing

Gaat u binnenkort van, naar of vanuit Harskamp verhuizen? Dat komt goed uit!

Sinds 1896 is Mondial Movers Waaijenberg Groep een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Van Rotterdam tot Utrecht, Woudenberg, Amersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen.

Wat doet een verhuisbedrijf, zoals Mondial Movers Waaijenberg voor u?

U gaat verhuizen, daar komt veel bij kijken! Adreswijzigingen, de nieuwe woonruimte in orde maken etc. etc. Een hele klus, zo weten wij uit ervaring, daarom nemen wij graag de zorgen van uw verhuizing uit handen. De professionele verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep verpakken uw inboedel op de juiste wijze, grote meubels worden gedemonteerd. Wij maken gebruik van luchtgeveerde meubelwagens, zo kunt u ervan op aan dat uw waardevolle spullen in perfecte staat aankomen bij uw nieuwe woonruimte. Het monteren van uw meubels en ook het uitpakken van uw inboedel verzorgen wij graag voor u, uiteraard met de juiste zorg.

Waarom Waaijenberg? Meer dan 125 jaar verhuiservaring, verhuizer sinds 1896 Beoordeeld met een 9+ Erkende Verhuizers Reactie < 24 uur Gespecialiseerd in verhuizingen, beveiligde en geklimatiseerde opslag

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Movers Waaijenberg Groep uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Harskamp professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers en onze ISO-kwalificaties.

Ook voor uw internationale verhuizing van of naar Harskamp is Mondial Movers Waaijenberg uw verhuisbedrijf

Gaat u emigreren, overzee of in Europa? Wij verhuizen onze klanten niet alleen in Nederland, wij verzorgen ook veel internationale verhuizingen voor particulieren vanuit of naar Harskamp. Wij hebben de faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Voor uw internationaal verhuizen bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook aan het juiste adres.

Meer dan complete inboedel verhuizingen!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s, Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Klantreacties
Verhuizing naar Veenendaal

De verhuizing was top geregeld! Onverwacht bleek dat er veel meer spullen verhuisd moesten worden dan eerst was ingeschat. Geweldig fijn dat de medewerkers van Waaijenberg dit op tijd door hadden en hebben geholpen in het vinden van een goede oplossing.

Verhuizing Toon Hermans Huis groot succes!

Het bestuur en MT van het Toon Hermans Huis Ede danken u hartelijk voor uw bijdrage aan de verhuizing van de Telefoonweg naar De Open Hof aan de Hoflaan in Ede.
Mede dankzij u en uw medewerkers is onze verhuizing een groot succes geworden. Daar zijn wij u zeer erkentelijk voor.

Verhuizing fam. Entius Veenendaal

Je hebt geen woord (zelfs geen letter) overdreven toen je enthousiast vertelde over hoe jullie verhuizen! Je hebt mensen nodig die je in die chaotische tijden zeggen “Het gaat goed komen” en vervolgens onverstoorbaar aan de slag gaan en het ook DOEN!

Uw inboedel veilig opslaan in de omgeving van Harskamp?

Ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Movers Waaijenberg Groep op de juiste plek! Gaat u verhuizen, maar kunt u uw nieuwe woonruimte nog niet betrekken? Dan is het goed om te weten dat Mondial Movers Waaijenberg Groep altijd ruimte heeft om uw inboedel veilig op te slaan. Maak gebruik van onze beveiligde opslagcapaciteiten in Ede. Daarnaast verzorgen wij voor u het juiste verpakkingsmateriaal en het transport van en naar de opslag op professionele wijze voor u.

Wat kost uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Harskamp?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Harskamp of bel 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.