Menu

Verhuisbedrijf in Bennekom en omgeving

U zoekt een verhuisbedrijf in regio Bennekom? Dat komt goed uit! Mondial Waaijenberg Verhuizers, gevestigd in Ede, is Erkende verhuizer.  Sinds 1896 verhuizen wij vele boedels van bedrijven en particulieren in Bennekom en omstreken, waardoor wij ons ook wel dé verhuizer van midden Nederland durven te noemen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Bennekom, ziet u onze Erkende verhuizers regelmatig rondrijden in de regio Bennekom!

Offerte aanvragen

Vlekkeloos verhuizen in Bennekom en omstreken

Met onze vestigingen in Ede en Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Midden- en Noord-Nederland. Voor vlekkeloos verhuizen in Bennekom en omstreken kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Ede. Wij verhuizen jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen met veel plezier en voldoening van Ede tot UtrechtAmersfoort èn Apeldoorn.

Vlekkeloos verhuizen doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Bennekom, geen locatie is ons te ver.

Offerte aanvragen

Zuinig op de spullen van een ander

Onder het motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing naar, vanuit en in Bennekom en omgeving professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich door onze ISO- kwalificaties en door de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers , Mondial Movers, EMG en FEDEMAC. Dus bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Bennekom, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Andere locaties waar Waaijenberg Groep ook druk aan het verhuizen is:

Amersfoort

Apeldoorn

Ede

Otterlo

Utrecht

Veenendaal

Wageningen

Internationale verhuizing vanuit Bennekom

Gaat u emigreren, overzee, naar Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika of Aruba? Of heeft u plannen om binnen Europa te verhuizen, naar bijvoorbeeld België, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Duitsland, of een andere Europese bestemming? Ook voor uw internationale verhuizing vanuit Bennekom bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het juiste adres en kunt u rekenen op een vlekkeloze internationale verhuizing. Mondial Waaijenberg Groep heeft goed opgeleid personeel, heeft de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en is gecertificeerd verhuizer.

Onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt organiseren wij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes.

Vlekkeloos verhuizen? Wij scoren een 9!

Maandelijks voeren wij verschillende verhuizingen naar, van of binnen Bennekom uit. Met 120 jaar verhuiservaring komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Heeft u een huis gekocht of gehuurd in Bennekom en gaat u binnenkort verhuizen? Klanten waarderen onze verhuizingen gemiddeld met een 9. Lees onze klantreacties.

Offerte aanvragen

Meer dan complete inboedelverhuizingen naar en vanuit Bennekom!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote (meubel)stukken of piano’s. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze medewerkers, wij staan voor u klaar.

Verhuizen naar of vanuit Bennekom? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing naar of vanuit Bennekom vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan in Ede?

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen maar nog niet uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. Goed om te weten dat u ook voor opslag bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek bent! Wij hebben beveiligde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. Neem contact op voor meer informatie over onze opslagfaciliteiten.

Wat kost uw verhuizing binnen, naar of vanuit Bennekom?

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen, naar of vanuit Bennekom. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?
Prijsopgave ontvangen of heeft u een vraag?

Wilt u een prijsopgave ontvangen, heeft u een vraag over verhuizen met Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep, of wilt u meer weten over onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten?

Gebruik één van onderstaande buttons of bel direct met één van onze verhuisadviseurs: 0318 – 624 555.