Menu

verhuizen in Otterlo en omstreken

U zoekt een verhuisbedrijf in regio Otterlo? Dat komt goed uit! Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers BV een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen in Otterlo en omstreken. Van Ede tot UtrechtWoudenbergAmersfoort én Apeldoorn verhuizen wij met veel plezier en voldoening jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen uitvoert in de regio Otterlo, ziet u onze Erkende verhuizers regelmatig rondrijden in deze regio!

Vlekkeloos Verhuizen in Otterlo en omstreken

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander‘ voert Mondial Waaijenberg Verhuizers BV uw verhuizing binnen-, naar- of vanuit Otterlo professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich door onze ISO- kwalificatiesen door de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers , Mondial Movers, EMG en FEDEMAC.  Zo kunt u vlekkeloos verhuizen in Otterlo en omstreken

Meer dan complete inboedelverhuizingen!

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote (meubel) stukken of piano’s en ook voor de (tijdelijke) opslag van uw inboedel (deels of geheel) bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV aan het juiste adres!

Verhuispartner voor Midden- en Noord-Nederland

Met onze vestigingen in Ede en Kolham en dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte verhuispartner voor Midden- en Noord-Nederland. Voor vlekkeloos verhuizen in Otterlo en omstreken kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Ede.

Vlekkeloos verhuizen doet u met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Otterlo, geen locatie is ons te ver.

Andere locaties waar Waaijenberg Groep ook druk aan het verhuizen is:

Amersfoort

Apeldoorn

Bennekom

Ede

Utrecht

Veenendaal

Wageningen

Internationale verhuizing vanuit Otterlo

Gaat u emigreren, overzee, naar Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika of Aruba? Of heeft u plannen om binnen Europa te verhuizen, naar bijvoorbeeld België, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Duitsland, of een andere Europese bestemming? Ook voor uw internationale verhuizing vanuit Otterlo bent u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers aan het juiste adres en kunt u rekenen op een vlekkeloze internationale verhuizing. Mondial Waaijenberg Groep heeft goed opgeleid personeel, heeft de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar en is gecertificeerd verhuizer.

Onze professionele verhuizers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt organiseren wij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes.

Vlekkeloos verhuizen? Wij scoren een 9!

Maandelijks voeren wij verschillende verhuizingen naar, van of binnen Otterlo uit. Met 120 jaar verhuiservaring komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Heeft u een huis gekocht of gehuurd in Otterlo en gaat u binnenkort verhuizen? Klanten waarderen onze verhuizingen gemiddeld met een 9. Lees onze klantreacties.

Verhuizen naar of vanuit Otterlo? Maak het u makkelijk met onze verhuistips!

U verhuist niet wekelijks. Daarom vindt u hieronder enkele verhuistips om uw verhuizing naar of vanuit Otterlo vlekkeloos te laten verlopen.

  1. Houd uw verhuizing overzichtelijk, begin daarom ruim van te voren met pakken.
  2. Pak elke dag een paar dozen in.
  3. Nummer iedere doos en schrijf op de doos naar welke kamer deze gebracht moet worden.
  4. Maak een lijst per kamer, vermeld op deze lijst de nummers van de dozen en noteer bij deze nummers de betreffende inhoud.
  5. Laat op de lijst ruimte over voor bijzonderheden, zoals de vermelding van kostbare spullen.
  6. Gebruikt u bepaalde spullen regelmatig? Zorg dat deze eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meten is weten, check of grote spullen door de deur passen.
  8. Zorg dat de trommel van de wasmachine vastgezet is.
  9. Belangrijke papieren bewaart u in uw handbagage.

Uw inboedel veilig opslaan in Ede?

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen maar nog niet uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. Goed om te weten dat u ook voor opslag bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek bent! Wij hebben beveiligde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. Neem contact op voor meer informatie over onze opslagfaciliteiten.

Wat kost uw verhuizing binnen, naar of vanuit Otterlo

Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor uw verhuizing binnen, naar of vanuit Otterlo. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 0318 – 624 555 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze verhuisadviseur komt dan geheel kosteloos bij u langs voor het maken van een op maat gesneden taxatie.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Download
Mondial Waaijenberg Verhuizers zorgt voor een vlekkeloze verhuizing

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen