Menu

Verhuizingen overzee

Bij verhuizingen overzee is een goede voorbereiding een absolute must. Erkende Verhuizer Mondial Movers Waaijenberg Groep heeft veel ervaring met het verzorgen van verhuizingen overzee.

Deze kennis en ervaring van verhuizingen overzee zetten wij graag voor u in. Zo kunt u vlekkeloos kunt verhuizen overzee. Meer weten? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag

Verhuizingen overzee

Een groot verschil tussen traditionele verhuizingen en verhuizingen overzee is uiteraard het transport. Deze zal deels over het water geschieden. Dit vergt extra voorbereidingen maar zeker ook een bepaalde mate van ervaring en een goede planning.  

  • Wanneer zijn de afvaarten?
  • Hoe lang is het inboedel onderweg?
  • Wat kost de oversteek?
  • Welke papieren hebben we hiervoor nodig?
  • En wat te denken van de containers die op de boot geladen worden?
  • Heeft dit gevolgen voor de manier waarop uw spullen ingepakt worden?

 

Gelukkig hebben de verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep de antwoorden op deze vragen voor u. Meer weten of een offerte aanvragen? Bel +31 (0)318 – 624 555 en kom direct in contact met één van onze verhuisadviseurs. Of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende offerteopname. 

Offerte aanvragen

Maandelijks overzeese verhuizingen

Met meer dan 120 jaar verhuiservaring is er binnen het bedrijf een behoorlijke kennis opgebouwd. Niet alleen voor het verzorgen van verhuizingen over de weg, maar zeker ook voor internationale verhuizingen overzee. Maandelijks maken wij meerdere keren de oversteek naar o.a. de volgende landen en continenten:

Wij verhuizen letterlijk over de hele wereld. En dat doen wij vlekkeloos. Onze klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9! Echter, als Erkende Verhuizer gaan we altijd voor een 10.

Offerte aanvragen

Wat kost uw overzeese verhuizing?

Wilt u exact weten wat uw verhuizing gaat kosten en wat daar allemaal bij komt kijken? Dat vertellen wij u graag. Bel ons direct +31 (0)318 – 624 555of vraag nu online een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

 

Ja, ik wil een informatiepakket!

Leuk om te lezen

A Worry-Free Vacation: Preparing Your Home for Your Time Away
10 Things You Should Never Wear When Traveling Abroad
Road Trip Packing List (with Checklists)

Downloads

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen