Menu

Verhuizen naar Oostenrijk

In het land van de Alpen, het bruisende Wenen en lange witte winters is het altijd genieten. Gaat u verhuizen naar Oostenrijk en wilt u graag een vlekkeloos georganiseerde verhuizing? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft ruim 120 jaar nationale en internationale verhuiservaring en is zuinig op uw waardevolle inboedel. Onze professionele verhuisteam staat voor u klaar. Met het juiste verpakkingsmateriaal en verhuismaterieel wordt niks aan het toeval overgelaten en verloopt uw verhuizing vlekkeloos.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Oostenrijk

Gaat u verhuizen naar Oostenrijk en wilt u uw persoonlijke bezittingen veilig en onbeschadigd verhuizen naar uw nieuwe woning? Onze internationale verhuisadviseur plant graag een afspraak met u in. Tijdens het bezoek worden uw verhuiswensen doorgenomen en de aard en het volume van uw complete inboedel getaxeerd. U kunt ervoor kiezen om kleine artikelen zelf in dozen verpakken of om uw verhuizing compleet uit te besteden. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Op basis van uw persoonlijke wensen ontvangt u een overzichtelijke offerte.

 • Beoordeeld met een 9
 • 120 jaar ervaring en professionele verhuizers
 • Gespecialiseerd in Oostenrijk
 • Erkende Verhuizer
 • Aangesloten bij FEDEMAC
 • Lid van European Moving Group
 • Beveiligde opslagfaciliteiten
 • Reactie < 24 uur

Regels verhuizen naar Oostenrijk

In Oostenrijk gelden voor veel zaken andere regels en wetten. Mondial Waaijenberg Verhuizers is op de hoogte van deze wet- en regelgeving. Op de website van Rijksoverheid vindt u handige informatie voor uw emigratie. Met meer dan 120 jaar verhuiservaring wereldwijd staan wij niet snel voor verrassingen. Benieuwd naar wat klanten over ons zeggen? U ontdekt het hier.

Contact opnemen

Betaalbaar verhuizen

Maandelijks verzorgen wij meerdere verhuizingen naar en vanuit Oostenrijk. Wij kunnen u daarom aantrekkelijke combinatie kortingen aanbieden. Zo kunt u betaalbaar verhuizen. Vraag een offerte aan en één van onze verhuisadviseurs neemt binnen 24 uur contact met u op.

Beveiligde opslag van uw inboedel

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan. Goed om te weten dat Mondial Waaijenberg Verhuizers BV de beveiligde opslag van uw inboedel kan faciliteren! U huurt bij ons per week. Opslag vindt plaats in stellingen, containers of in vrije ruimten. Wij maken gebruik van een opslagregistratiesysteem, op deze manier is uw inboedel beschikbaar op het moment dat u deze nodig heeft.

 • Risicoklasse 3 beveiligd
 • Stofvrij en verwarmd, uw inboedel blijft in goede conditie
 • Opslagregistratiesysteem, uw inboedel snel beschikbaar
 • Aantrekkelijk tarief
 • Per week opzegbaar

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u gebruik maken van onze (tijdelijk) opslag faciliteiten? Vraag hier uw offerte aan of informeer naar de mogelijkheden, bel 0318 – 624 555 of mail naar info@waaijenberg.nl.

Downloads en handige links

Op de website van Lonely Planet vindt u leuke wetenswaardigheden over Oostenrijk.

Handige informatie voor uw emigratie naar Oostenrijk vindt u op Rijksoverheid.

Brochure NL Verhuizen naar het buitenland

Mondial Waaijenberg Verhuizers uw internationale verhuizing verloopt vlekkeloos

Brochure EN Moving Abroad

Mondial Waaijenberg Verhuizers, international moving company

Brochure Veilig opgeborgen

Bij Mondial Waaijenberg Verhuizers zijn uw waardevolle bezittingen veilig opgeborgen